Ulf, Wassberg och tvättbrädan...

Vår chef och delägare av Capri Collection, Ulf, gillar att träna hårt. Förutom att han spinger långa lopp så åker han längdskidor för glatta livet. Vasaloppet är en baggis för honom :) Han är också väldigt aktiv och tränar barn och ungdomar i längdskidor och då är det klubben Borås SK som gäller. Förra veckan stod han med skidlegenden Thomas Wassberg, som senast var med i TV4 storsatsning "Det största äventyret", och diskuterade banan för ungdoms-SM. 

Ulf håller även oss på kontoret i trim. Han anordnar gärna friskvårdsdagar med löpning, cykling eller längdskidor vilket vi tycker är superkul även fast vi är helt slut efteråt :) Det är inte alltid heller så lätt att stå på ett par längdskidor i nerförsbacken när spåret helt plötsligt tar slut, speciellt om man inte är så van vid att stå på ett par skidor. Men... det som inte dödar det härdar och lite blåmärken dör man ju inte av :)

Jag berättade ju för er om att jag introducerade kollegorna för 30 Day Plank Challenge. Det har gått riktigt bra för oss, dock var inte träningsprogrammet så bra uppbyggt. Det stegrade lite för fort vilket blev tungt för många av oss. Som den erfarna PT som Ulf är så tog han saken i egna händer, så nu har vi ett träningsprogram med lagom stegrande tidsintervaller på plankan. Detta kommer vi på kontoret att göra varje morgon kl. 9.00 fram till fredag v.27 (!!!).

Vi säger bara, Hej TVÄTTBRÄDA (förhoppningsvis) :)