Black Friday Weekend
den 24 november 2016

YEEAAAY!

Ni som följer oss på instagram och facebook såg att vi la ut en lite teaser om "something black" igår. Vi har fått en hel del förfrågningar vad det innebär. Såhär är det... Imorgon drar vår BLACK FRIDAY WEEKEND igång. Från fredag och hela helgen erbjuder vi er 50% på en stor del av vår höst-och vinterkollektion!! HURRA! Passa nu på att slå till på den tunikan du längtat efter hela hösten men aldrig kommit till skott att köpa. Vi rear klassiska plagg så som den vita skjortan, långkoftan, den mönstrade kimonon, festplagg, moccaimmitationsbältet och så mycket mer! Detta får ni inte missa. Självklart handlar du på din återförsäljares hemsida om du har någon du brukar handla av. Detta erbjudande gäller bara i webshoppen under perioden 25-27/11. Happy shopping!

Taggar :  black fridaycapri collection50% rabattrea
Kommentarer (0)
Stickade favoriter
den 11 november 2016

Snön kom tidigt i år. Jag kan inte låta bli att tycka det är mysigt med snö och kyla, nu längtar man lite extra efter julen :) När det är kallt vill man ju inget hellre än att bo i stickade plagg, därför har vi gjort i ordning lite inspiration på plagg som värmer lite extra. Tryck på det plagget som du vill läsa mer om för att få mer information. Happy shopping! Och ha en fin dag! :)

Image Map

Taggar :  stickatkylavintercapri collection
Kommentarer (0)
Rocka mocka!
den 3 november 2016

Vi har många snygga mockaimitationsplagg i höst! I vår kollektion har vi även boots i 100% mocka, kolla in Brandon Boots. Plagg i mockaimmitation är lätta och styla och kan matchas med det mesta för ett trendigt intryck. Du kan välja att styla en mockatopp, som till exempel Ryder top till våra skinnimiatationsbyxor Saint och coola Weston boots för en dag på jobbet eller med ett par pumps för middagen med vännerna. Ett skärp i midjan på någon av alla våra stickade plagg eller jackor ger en snygg feminin siluette. Kolla in Porter belt i mocca och svart. Och glöm för all del inte Gavin jacket! Snyggaste plagget i höstens kollektion skulle jag vilja säga :)

  1. Ryder top
  2. Porter belt moccaPorter belt black
  3. Weston boots
  4. Brandon boots
  5. Gavin jacket

Taggar :  mockaskinnbyxoraw2016capricollection
Kommentarer (0)