trendspaning
den 24 september 2014

Hösten är ju så härlig! Det är den perioden man känner för att uppdatera sin garderob som mest under hela året, tycker jag. Därför tänkte vi att vi skulle uppdatera er lite ang. höstens hetaste trender. Är det något du ska satsa på i höst så är det detta :)

1. KHAKIGRÖNT
En av höstens coolaste färger är khakigrönt. Kolla in vår fina t-shirt Cuba Tee, ett superfint alternativ för dig som är sugen på den färgen. Mönster som känns trendiga är camomönstret. Vi på CC har såklart ett fint alternativ här med, Camo Pants. Blanda med sköna accessoarer i mässing, coola kängor och svart.

2. ROSA & WINE
Wine är en färg som ofta dyker upp på hösten. Denna höst känns det dock extra trendigt att matcha denna färg med en rosa ton och till det lägga till en grå färg. Vi har superfina alternativ för dig som inte vill gå all in. Addera en färgklick på ett linne och klä ner färgen med en kavaj över så är du redo för höstens alla tillfällen. Vår snygga Pretoria Singlet är riktigt fint om du gillar färgen och djurmönster. Linnet har även en skön, mjuk yta. We like! Är du inte mycket för djurmönster så kanske du hellre gillar Kitty Singlet? Väldigt fina linnen båda två! 

3. GRÅTT
Man pratar ofta väldigt mycket om svart som basfärgens basfärg. Denna höst är det dock grått som har tagit över den rollen. Satsa på gråa tunikor, som den här sköningen eller varför inte ett par grå snygga byxor. Storsäljaren Mitzi är ett riktigt bra val!

Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna under fliken MIX&MATCH på vår hemsida.

Kram kram

cc i finland
den 18 september 2014

Du har väl inte missat att Capri Collection finns i Finland? Bor du i Finland och vill bli återförsäljare? Kontakta Merja, vår representant i Finland på telefonnummer: +358 400 502 149. Nedan ser ni en härlig kommentar från en av våra återförsäljare i Finland! :)

Kommentarer (1)
Ni tävlar väl?
den 16 september 2014

Just nu har vi en jätterolig Instagram-tävling igång, jag ser att många har hittat den. KUL! :)
Var med och tävla du också och vinn Eagle tunic & Memphis jeans

Lycka till!
Kram kram

Memphis Jeans
den 16 september 2014

Hej på er,

CC dyker upp mer och mer på bloggar. Det gillar vi verkligen!!
Läs mer om vad Äppelblomman skriver om våra Memphis Jeans HÄR <3

Det är så roligt för våra kläder passar verkligen kvinnor i alla åldrar och det är ju vårt mål,
så därför är vi extra glada! :) 

cc på bloggar
den 11 september 2014

"Det var fint innan också men de har verkligen fått till det nu med att kännas helt rätt i tiden. Trendigt och "spot on". Det räcker med att man kollar i deras nya katalog så ser man hur snyggt de presenterar allt! Värsta modetidningen med kläderna..."

Hur glad blir man inte av så här fina ord? 

Det är så roligt att höra att vi är trendiga och spot on. Och även att katalogen blev så bra mottagen! :) Hårt jobb lönar sig.

Läs hela inlägget HÄR!

Taggar :  Capri CollectionBloggfina ordtack
cc club
den 9 september 2014

Hello,

Ni är väl med i vår CC Club? Här skickar vi på CC trendtips och uppdateringar från modevärlden direkt till din e-mail :)
Anmäl dig HÄR!

plåtning backstage
den 9 september 2014

Hej på er,

Hoppas ni har en fin tisdag! Just nu är det förberedelser inför kommande fotning som tar stor fokus av oss på CC. Det är ett av de roligaste jobben vi gör, tycker jag iaf :) Det är ett stort jobb som krävs och det är många timmars planering som ligger bakom. Vi är ute och plåtar i fyra dagar, där vi fotar cirka 15 bilder per dag. För att få till den perfekta bilden krävs mååånga bildtagningar. Ibland händer det att vi filmar en snutt, som jag gjorde här -------------------> https://www.youtube.com/watch?v=jXLlUIUEdkQ

Reslutatet ligger här nedan. Den översta bilden är den valda bilden (av säkert 100st!!) och bild nr två visar sedan hur uppslaget i katalogen blev. Lustig nog så kom jag med på en liten del av den valda bilden, när jag springer jämte och filmar :) Ibland gör man vad som helst för att få den perfekta filmsnutten och glömmer totalt av att man är med i bild :) 

Kram Rebecca

Taggar :  fotningbackstagecapri collection