Leverans av vepor!
den 28 januari 2014

Idag fick vi såå fina vepor levererade till oss. För er som har en butik med vårt sortiment, passa på att beställa hem och styla om din butik. Veporna kostar endast 160kr exkl. moms.

Man blir så inspirerad och sugen på vår och värme när man ser motiven, det känns dock som att det är ett tag kvar. I alla fall om man kollar ut genom fönstret i Borås idag. Grått, grått, grått!

Fredagsgung
den 24 januari 2014

Det är en riktigt bra dag idag, fredag och skön stämning på kontoret. Det har blivit lite av en tradition att lyssna på Bob Marley varje fredag hos oss. Vi har testat många olika artister här i vårt öppna kontorslandskap men det är ändå Bob Marley som spelas flitigast och ger bäst arbetsro hos oss på just fredagar. Gött gung!

Glad fredag och trevlig helg till er alla <3 

Formex
den 22 januari 2014

Så var Formex över. Tusen TACK till alla härliga kunder som kom och besöke oss <3 Vilken lyckad mässa! Vi hade fullt med folk i montern alla dagarna och våra CC-tjejer hade konstant att göra med nya och gamla kunder. Vår- och Sommarkollektionen tas verkligen emot med öppna händer, SÅ roligt tycker vi!

Det är alltid inspirerande att vara på plats på Formex. Massa snyggt folk, fina montrar och kändisar i massor. Förutom Carola så var även Peter Jöback inne i vår monter. Laila Bagge, Pernilla Wahlgren, Carolina Gynning och Ernst sågs också på mässan. Roligt med lite kändisglamour i vardagen då och då :)

Nu är vi på plats i Norge på Gave&Interiör-mässan.
Välkommen till monter B05-13.

Ha det så bra så länge!Lovely Åre
den 17 januari 2014

För nästan exakt ett år sedan gjorde vi på CC världens bästa konferensresa till Åre! Våra chefer, Anna och Ulf, brukar alltid passa på att förlägga dessa konferensresor på roliga ställen. Vi tog det smidiga nattåget upp och när vi vaknade på morgonen så var vi på plats. Väl där checkade vi in på det helt fantatiska design- och konferenshotellet Copper Hill Mountain Lodge. Jag kan verkligen rekommendera alla att åka dit! Jag själv gillade det så mycket att jag var tvungen att boka det igen, och det vet jag att många andra i personalen också vill. Veckan innan var självaste Zlatan gäst på hotellet, det ni! Copper Hill är beläget perfekt på toppen av ett berg med fantastisk utsikt över Åreskutan och med skidbacken direkt utanför dörren. Som om det inte vore nog finns också ett prisbelönt spa där vi göttade oss rejält! :)

Underbart soliga dagar med mycket skidåkning, både slalom och längd!

Vi var med om den bästa after skin man kan tänka sig, på Fjällgården, med bandet Tre Drag! 

 Vi åt också massa god mat, ett favoritställe blev Supper.

Vi kan verkligen rekommendera er att gå dit om ni är i Åre. 

Ha en fin dag!

From CC with love

Taggar :  ÅreCopper HillSupper
Hard work work
den 16 januari 2014

Så här i början av säsongen är det alltid full fart på CCs lager och i år är det inget undantag. Peter och Alma har just nu fullt upp med att ta hand om alla leveranserna som kommer in varje dag. Idag var det bland annat Clara dress som levererades till oss. På bilden nedan räknar de av så att vi får det antalet klänningar vi beställt, sedan sorteras kartongerna ut på hyllan i storleksordning. Snaaart är första leveransen av kollektionen på väg ut till alla återförsäljare! Jag vet att det är många som väntar! :)

Taggar :  Clara Dress
Basket i Borås
den 15 januari 2014

Igår var det basket för hela slanten i Borås. En stor publik, hela 2876 st, hejade fram Borås Basket till vinst! Det går riktigt bra för Borås nu, detta var 20:e vinsten i rad. Grattis säger vi på CC, som självklart var representerade på plats och hejade fram laget! 

Taggar :  Borås
Fokus Formex
den 14 januari 2014

Januari är en riktig mäss-månad då vår härliga säljkår finns representerade på mässor i både Sverige och Norge. Förra veckan var vi på plats på Öppet Hus i Jönköping. Tack alla som kom dit, det var riktigt kul att se att det var så bra drag! Nästa vecka är det dags för Gave & Interiör-mässan i Norge men nu är det som sagt full fokus på Formex. Formex har öppet från onsdag till lördag. Torsdagen är fullbokad med kundbesök så ska du besöka oss spontant så rekommenderar vi er att komma förbi någon av de andra dagarna. 

Vi finns i monter A25:11.

Vi ser fram emot att träffa dig! <3

From CC with love


Taggar :  MässaFormexFormex2014
Vårens favorit!
den 10 januari 2014

Våren bjuder på ett par riktigt fina boots, Lizzy heter dem! Snygga och helt rätt med stjärnor och nitar. Kolla in dem här: http://capricollection.com/p/4323/lizzy-boots-black

Taggar :  Bootsfavoritstjärnornitar
Premiär!
den 9 januari 2014

Vi har något väldigt roligt på gång! Vi har bestämt oss för att börja blogga och detta är alltså vårt första blogginlägg! Här kommer ni att kunna läsa om allt som händer på CC. Vi har precis dragit igång vår 2014 och är supertaggade för en ny säsong.

Ni följer väl med oss?

From CC with love

Taggar :  PremiärBloggVår-14Ny säsong